Csillagjegyek

A hideg évszak csillagjegyei:
Sárkány: A sárkány szülöttei végtelenül becsületes és bölcs harcosok hírében állnak. Erős és okos, gondolkodik mielőtt üt, mondhatnánk. Bölcsességét nem csak ellenfelei elsöprésére használja, hanem arra is, hogy lássa, mely harcok kerülhetőek el, és melyeket muszáj megvívni.
Kentaur: Félig állat, félig tünde, ez a kentaur. A kentaur társas lény, a család, törzs veszi körül, az egyén, mint olyan, nem jelentős. Ugyanakkor nem csak az egyén van a törzsért, hanem a törzs is az egyénért, a bajban lévő kentaur mindig számíthat az övéi segítségére.
Mantikor: a legendák szörnye a mantikor, gonosz és veszélyes. A legtöbb gonosz, mármint ténylegesen gonosz lény ebben a jegyben született, nem véletlen hát, hogy az e jegyben született csecsemõket a bába sokszor megfojtja.

A szeles évszak csillagjegyei:
Teknős: A teknõs kemény páncélja mögül minden megfigyel, mindent átlát, mindent megért, ugyanakkor őt mindenki alábecsüli. A teknős okos, ravasz, mindenről tud, és előszeretettel manipulálja, ki az útjába kerül.
Szirén: Csábító szépség, ki énekével magához vonz másokat. Mûvészek, dalnokok szinte mind szirén jegy alatt születnek. Álmodozók, idealisták, akik szemében a világ sokkal csillogóbb, sokkal színesebb, mint valójában. Vagy csak ők képesek látni a valóságot, mindenki más látását meg elködösíti önnön szürkesége? Lehetséges...
Majom: Az örökmozgó mókamester, négy kézzel ugrándozik ágról ágra. Bohóckodik, mulattat, az öröm és a szórakozás jobban érdekli, mint a felfedezés, győzelem vagy a siker. Mindig vidámak, és tesznek róla, hogy mások is vidámak legyenek körülöttük.

A forró évszak csillagjegyei:
Sámán: Természeti varázstudó és bölcs, viszont a világ dolgaiban sokszor tudatlan partlakó õ. Lehet naiv, de sohasem ostoba, megtéveszthetõ, de sosem sokáig. Harmóniában él a környezetével, érzi a környezete rezdüléseit, és amíg hű a vadonhoz, a vadon is hű őhozzá.
Hölgy: Csábító és csalfa, ki a hölgy jegyében született, tartja a népi babona. Különös vonzerejük van az ellenkezõ nemûekre, s különös érzékük, hogy keressék a bajt. A baj is keresi őket, akátrhová mennek, akármit tesznek, valami valahogy történni fog, ártalmatlan teázás alakul párbajjá, gyerekzsúr csatatérré, ha egy hölgy jegyében született bukkan fel.
Fõpap: Az e jegyben születettekről azt tartják, hogy papnak születtek. Hogy melyik isten papjának, arról már megoszlanak a vélemények, hisz a jegy által hordozott szentéletűeég, szerénység és elfogadása a merev hierarchiának nem minden istenség számára egyformán kívánatos.

Az esõs évszak csillagjegyei:
Tigris: Féktelen és ellenállhatatlan, mindazonáltal meggondolatlan, ki a tigris jegyében született. Rendkívüli erõvel támadnak, de nem feltétlen okosan. Hangos dübörgéssel ütik a mellvértet, és nem látják, hogy a fejen nincs páncél. Fejjel a falnak, mert a fejem keményebb, mint a fal, lehetne a mottójuk.
Patkány:A patkány mindenhol megél, mindenhol ott van. A patkány jegy szülöttei sokszor alattomosak, sunyik, manipulatívak, noha nem feltétlen gonoszak. Túlélés mindenek felett, és nem számít, ez kinek mibe kerül. A cél szentesíti az eszközt, mondhatnánk rájuk.
Mágus:A mágus jegy alatt születettek bölcsek, inkább intellektuálisak, mint cselekvõk. Távolról, elérhetetlenül szemlélik az eseményeket, de nem rejtőzve, megközelíthetetlenségüket különcségük és távolságtartásuk adja. Képesek magányosak lenni a legnagyobb tömegben, de ha őszinték akarnak lenni, nem is nagyon vágynak igazán a társaságra, legfeljebb ideig-óráig elviselik.